Мајката на покојниот Ѓоша е исплашена поради здравјето на неговата ќерка, кое се влошува

Нуетешната мајка на трагично загинатиот Богољуб Митиќ Ѓоша не може да се помири со загубата на синот.

Таа признава дека покрај семејната трагедија ја мачи и состојбата на внуката Наталија, која го пронајде мртов својот татко во кобната ноќ , па сето тоа психички влијаело на нејзиното здравје и оставило големи последици.

Таа паднала во депресија и не може да се помири со се што и се случило.Психички е многу лошо и постојано се присетува на тој ден.

Мајката на актерот открила дека на Наталија и е навистина лошо и дека од тој ден воопшто не излегуа од дома.

Scroll to Top