Марија Шерифовиќ во венчаница: „Кажав ‘да’“

Пејачката Марија Шерифовиќ неодамна со помош на сурогат мајка го доби синот Марио, а сега го користи секој момент да помине време со бебето.

Таа редовно споделува фотографии на социјалните мрежи.

Марија е позната и по добрата смисла за хумор, па безброј пати ги насмеа следбениците со разни шеги на своја сметка.

 

Сепак, многумина сметаат дека таа се надминала себеси кога споделила фотографија во венчаница. Имено, Марија во една прилика ја облече венчаницата, се сликаше во огледало и напиша: „Реков да“.

Инаку, Марија има голема помош од нејзината мајка Верица кога е во прашање воспитувањето на малиот Марио.

 

Scroll to Top