„Ми нудеа дрога и да бидам гола“, ќерката на Цеца за темната страна на популарноста

By

Ми понудија дрога на излегување од дома, во тоалет, во кафуле, неколку пати на различни места, но никогаш не сакав да пробам,  вели Анастасија, ќерката на  Цеца Ражнатовиќ. Та вели дека никогаш не би пробала, особено откако гледа што сè се случува на естрадата.

Анастасија неодамна ја одбила улогата во ТВ-серијата „Пејачка“ бидејќи требала да се соблече гола.

„Ја добив улогата, но веднаш им реков на продуцентите дека нема да се соблечам гола како од мајка родена. Не се пронајдов во таква улога, па решив да не прифатам. Немам голема желба сега да бидам и  актерка“, вели Цеца.

Ќе ви се допадне