Милица Тодоровиќ ги украси велигденските јајца

By

Пејачката Милица Тодоровиќ на оригинален начин ги украсила јајцата за Велигден, а нејзините духовни цртежи беа причина за радост и смеа кај голем дел од нејзините обожаватели.

Милица едната „тура“ ја офарбала во класичен велигденски стил, а остатокот со забавни и намуртени лица.

Ќе ви се допадне