Милица Тодоровиќ стави точка на четиригодишната љубовна врска

By

Една од најпопуларните пејачки Милица Тодоровиќ ставила точка на четири години долгата емотивна врска со кореографот Милош Пауновиќ.

Милица му раскинала на Милош, го напуштила неговиот стан во кој живееја заедно.

„Милица сака да се омажи и да добие деца, но не сака никого да присилува. Веќе со години таа чекала Милош да ја запроси, затоа што таа сигурно нема него, па претпоставувам дека тоа е една од причините за разделбата. Последните месеци се гледало дека е незадоволна и депресивна, дури се има и здебелено, што е недопустливо во нејзината работа“, вели извор близок до пејачката.

Милица во моментов е во Нов Белград, каде живее со сестра и. Ќе остане со неа додека не се врати малку во живот. Сепак е под стрес, затоа што и двајцата долго време биле заедно. Сега има време и воља дасе посвети на работата.

 

Ќе ви се допадне