Милица и упадна во интервјуто на Милица – Пред камерите открија дека имаат ИСТ проблем

Двете популарни, двете желба на голем број на мажи, и двете имаат ист проблем во последните неколку месеци.

Милица Павловиќ и Милица Тодоровиќ, се затекнаа во исто време, на истиот градски настан, и сватија колку сличности всушност имаат!

Да почнеме од тоа дека беа врвно расположени, тип – топ скоцкани, а дури и интервјуто го даваа во исто време.

Printskrin: Telegraf

И додека новинарите разговараа со Милица, но бринетата, Тодоровиќ во свој стил „упадна“ во кадар, се искриви, а потоа откри дека ги мачи иста работа. Погледнете… Килограми!

Имено, со оглед на тоа дека Павловиќ неодамна се пожали дека се здебелила, поради што се уште не се слика во бикини, новинарите одлучија да ја прашаат дали нешто се променило кај неа. Кога одговори дека нема ништо, упадна Милица па и нејзе ја прашаа истата работа – дали има некој килограм повеќе?

Printskrin: Telegraf

„Јас немам неколку. Имам повеќе од неколку!“, со препознатлива насмевка изјави Тодоровиќ.

Погледнете ја снимката на следниот линк:

 

Scroll to Top