„Министерка“ во супер секси поза!

Пејачката на групата „Министерка“, ги споулаве сите оние кои ја следат на Инстаграм.Едита, важи за една од најатрактивните пејачки на српската естрада. Членката на групата „Министерка“, редовно користи Инстаграм, а на оваа социјална мрежа објави уште една супер секси фотка.

ja sam mala, garaava…💃🏾

A post shared by EditaAradinovic (@editaaradinovic) on

Scroll to Top