Молчел со години, но сега ја отвори душата – На Жељко му починал синот

Само неколку месеци откако неговата сопруга Маја се породила и на свет донела син, тој починал.

Жељко Самарџиќ вели дека тоа е рана која никогаш нема да заздрави.

-Нашето второ дете беше син кој почина како бебе, а тоа се рани кои не зацелуваат додека сте живи. Остана бескрајна празнина и тага. Разберете ме, не сакам да зборувам за тоа- рекол Жељко за Старс.

Тој после таа загуба добил уште две ќерки, но празнината и болката никогаш не биле надминати.

Scroll to Top