На Дино Мерлин му се слошило, брза помош дошла по него

На пејачот Дино Мерлин му се слоши, а медицинските екипи реагираа.

Според очевидци, пејачот се чувствувал лошо, па на помош му дошла Итната помош.

Очевидци изјавиле дека пејачот едвај оди.

„Изгледаше многу лошо, едвај оди. Јас живеам овде, па често го гледам“, вели еден од очевидците.

Како што неофицијално дознава 24сата.хр, на Дино Мерлин му се слошило околу 21 часот, но пејачот е надвор од животна опасност.

Пејачот бил придружуван од ќерката Наида, која го придружувала до Брзата помош.

Scroll to Top