Најскапа промена на естрадата – Стоја веќе не изгледа вака

Фолкерката Стоја изгледа повторно се одлучила за хируршки зафат.

Стоја направила целосно затегнување, била на липосукција на нзете, рацете, целото тело. Операцијата траела час и половина и сѐ поминало во најдобар ред.

оВа не е првпат Стоја да прави липосукција. Таа во 2003 година била една од првите пејачки кои се одлучиле на ваков чекор.

Целата реконструкција на телото ја чинела 8.450 евра.

Bella Stoja 😁😁😁

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on

Scroll to Top