„Не можам веќе да ги слушам тие лаги, ова е вистината за Срѓан“

По кавгата со актерката Ивана Панзаловиќ, познатиот хирург си пресуди себеси.

-„Вистината е дека Ивана е ќерка на долгогодишен пријател на Срѓа. Срѓан и Ивана имаа бурна врска, а се познаваат уште додека таа била мала. Нивната врска ја криеја, бидејќи имаа проблеми, а знам и поради кој. Штом започна врска со Ивана ослабе, пушти брада и го промени изгледот. По три-четири месеци врска заминаа на патување во Италија. Ми раскажа дека имаат проблеми, дека Ивана е многу љубоморна. Го мавала со предмети и правела сцени во Палермо.“ – вели неговиот пријател.

Тој истакнува дека Срѓан морал да ги избрише фотографиите од поранешната жена од социјалните мрежи по барање на Ивана.

-„Неколку пати му правела сцени, го напаѓала и за време на дежрствата. Последен пат се видовме пред 15 дена и изгледаше уморно и пропаднато. Ми рече дека има многу дежурства и дека со Ивана ситуацијата е како и секогаш-лудило.“ – ја отвори душата Горан Ѓокиќ од Блеград, пријател на пластичниот хирург Срѓан Цветановиќ.