Небојша Глоговац знаел дека умира

By

Познатиот српски актер кој ќе го паметиме по бројни легендарни улоги и неговиот шарм, Небојша Глоговац, знаел дека ќе почине и решил последните мигови да ги помине со семејството.

– Изгледа 2016. е година во која умираат актери, загубивме многу. Дел од тоа е страшната економска ситуација во која се наоѓа нашата култура. Страда здравјето во таа борба. Постојаниот напор исто така го загрозува здравјето, велеше тој.

Србија се простува од него. Тој знаел дека ќе почине но решил да не се откаже од кариерата, обврските и да биде со семејството.

Ќе ви се допадне