Нема да ви се верува! – Ова е свекрвата на Јелена Карлеуша!

Познато е дека Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ водат живот на висока нога, а поп дивата постојано се фали со скапи чевли и облека.

Но иако Душко одлично заработува неговите родители живеат скромно во домот, кој го имале и пред славата на Душко.

Од време на време фудбалерот оди во родниот Орловат во Војводина, каде што живеат неговите мајка и татко.

Деновиве Карлеуша на Инстаграм објави фотографија од Душко и мајка му, направена во една кафеана.

Еве како изгледа нејзината свекрва:

Scroll to Top