Ни Гоца Тржан не ја препозна – Oваа ѕвездичка порасна и сега изгледа поинаку

Симпатичната Лена Стаменковиќ стана позната откако на публиката ѝ се претстави во првата сезона од музичкото шоу „Пинкови ѕвездички“ и со својот талент ги остави сите без текст.

Неколку години подоцна, Лена ќе биде гостинка на концертот на Гоца Тржан, но таа сега драстично е променета, што дури ни пејачката не ја препознала.

Scroll to Top