Никогаш нема да погодите кое е вистинското име на Миле Китиќ

Пејачот која својата кариера ја започнал кон крајот на деведесеттите години и ден ден е популарен на естрадата. Тој е во брак со пејачката Марта Савиќ, со која ја имаат ќерката Елена.

Пејачот има низа хитови кои сите ги сакаат и пејат, но сепак никој не знае кое е неговото вистинско име. Она што е исто така интересно е дека е роден на 1. јанураи, односно на Нова Година, а неговото вистинско име е Милојко.

Веруваме дека многумина тоа не го знаеле.

Scroll to Top