Новак Ѓоковиќ стана чичко

Српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ стана чичко. Сопругата на Ѓорѓе Ѓоковиќ, Сашка денеска се породила. Таа родила машко дете, кое ќе го крстат Александар.

Името Александар преведено од грчки значи „оној што ги штити луѓето“.

Ѓорѓе и Сашка се венчаа во средината на септември минатата година и имаа луксузни прослави на две локации во Белград и Црна Гора.

Scroll to Top