Новак и Јелена Ѓоковиќ лежерно во Шпанија

By

Новак и Јелена Ѓоковиќ се во Шпанија,  каде што српскиот тенисер се подготвува за враќањето на теренот.

33-годишниот спортист и неговата сопруга се сликани во друштво на неговиот брат и пријатели  додека се шетаат во лежарно издание.

ЃоковиќЃоковиќ

Ќе ви се допадне