Обиена вилата на Саша Поповиќ, крадците го однеле сефот

By

Куќата на директорот на „Гранд“ продукција, Саша Поповиќ, стана цел на крадци. Како што пренесуваат медиумите, од вилата е украден сефот.

Сопругата на Саша Поповиќ, Сузана Јовановиќ, претходната вечер случајот го пријавила во полиција, која трага по крадците.

 

 

Ќе ви се допадне