Oткако излезе од болница Тамара прво замина овде

Старлетата Тамара Ѓуриќ која помина 4 месеци во болница поради компликации по хируршкиот зафат на задникот, овој викенд за првпат илегзе во ноќен клуб.

Таа таму поминала лудо и незаборавно, главно во друштво на мажи, што се гледа по приложената фотографија на Инстаграм. Најмногу внимание привлекол нејзиниот изглед.

#love #myfriends

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

Scroll to Top