Перверзниот говор на Карлеуша ја насмеа до солзи Марија Шерифовиќ

Јелена Карлеуша повторно се најде во центарот на внимание во новата емисија „Ѕвездите на Гранд“. Бидејќи не ѝ се допадна настапот на еден од кандидатите, пејачката реши да му одржи предавање.

„Немој да бидеш дрвосечач кога пееш. Крк, крк, бре, крка, она дрво без емоции“, му рече Карлеуша на кандидатот, а Марија Шерифовиќ почна да се смее.

„Мора како во сексот пријателе. Прво ќе ја заведеш, па ќе ја опуштиш, па малку ќе ја чешкаш. Па таа ќе се опушти, а потоа удри брате“, рече Карлеуша, додека Аца Лукас само гледаше со зачуденост.

Scroll to Top