Петар Грашо и Хана Хулиќ станаа родители

Познатиот хрватски пејач Петар Грашо и неговата 14 години помлада сопруга, Хана Хуљиќ станаа родители открија изври блиски до семејството. Хана го роди првото дете. Со Грашо се венчаа во февруари во Сплит, а пејачот тогаш рече дека на лето ќе добијат ќерка.

Нејзиното име не го открија, но RTL Exkluziv дозна дека девојчето ќе се вика Алба.

 

Scroll to Top