Писмо пред врата ја вознемирило Јелена Розга, па сега секаде оди со обезбедување

Јелена Розга наводно веќе никаде не оди без обезбедување. Според медиумите, пејачката неодамна на вратата од хотелската соба во која престојувала пронашла писмо кое ја вознемирило, па сега стравувала за својот живот. Јелена добила писо кое пишуваше нешто што многу ја вознемири. Таа не сакаше никому, па ни на својот менаџер да открие што пишува и зошто е вознемирена и под стрес. Таа само побара да се привлече вниманието на организаторите и дека сака да има поголем круг на обезбедување околу себе, дури рече дека ќе плати луѓе само за да се засили кога ќе дојде на настап, вели извор на хрватските медиуми.

Ова не е прв ваков шок за неа. Откако пред неколку години еден обожавател ја следел низ Сплит и навечер дошол на вратата од нејзиниот стан, таа морала се да пријави во полиција и да побара полициска заштита.

 

Scroll to Top