По девет години врска се омажи турската актерката Дениз Чакир

По девет години врска актерката Дениз Чакир се омажи за својот партнер Билхехан Бајкал. Пред да се решат за брак тие живееа заедно во Истанбул.

Денис Чакир е една од најпопуларните актерки во Турција.  Публиката ја памти од сериите „Ифет“ и „Кога лисјата паѓаат“, а  глумеше и во третата сезона на познатата серија Величествениот“. Беше во љубов со турскиот актер Ибрахим Челикол, со кого беше верена, но двојката пред свадбата се раздели.

Scroll to Top