По Цеца, и Саша Поповиќ си купи бесна машина

By

Бројните естрадни ѕвези не пропуштија можност да го посетат Саемот на автомобили. Некои пазареа нови бесни машини, а Саша Поповиќ најмногу се задржа на штандот на „Мерцедес“.

Откако на 8 март му беше ограбена куќата, Поповиќ, кој е познат како голем љубител на скапи автомобили, не сакал да ја пропушти можноста да го посети Саемот на автомобили.

Ќе ви се допадне