Почна снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, Мили вели не е точно дека паднал рејтингот по заминувањето на Карлеуша

Членови на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ полека пристигнува во студиото на Кошутњак. Снежана Ѓуришиќ беше меѓу првите која пристигна, но не кажа ништо за медиумите. Потоа во студиото дојде Александар Милиќ Мили, кој пред снимањето разговарал со новинарите. Не сакаше да открие на која телевизија ќе се емитуваат „Ѕвездите на Гранд“

Гранд ќе се емитува на телевизијата која е најгледана. На прашањето кој радиодифузер е погледан од Прва, тој рекол дека се работи за бизнис зделки и дека „Гранд“ наскоро ќе објави на која телевизија. Тој зборуваше и за забелешката на Јелена Карлеуша за рејтингот на ова натпреварување откако таа си замина.

„Тоа е само нејзино мислење. ‘Ѕвездите на Гранд’ е бренд и овој натпревар не го прави еден човек за да се промени нешто поради него“, вели Мили.

Ѓорѓе Давид изјави дека не знае на која телевизија ќе се прикажува музичкото шоу, дека секако ќ ебиде во сабота, но дека би сакал тоа да биде националната телевизија.

Scroll to Top