Подарок од 50.000 евра! – Ана Николиќ ЗАНЕМЕ кога виде што и подари Раста

By
„Мојот сопруг, е еден и единствен на светот! Умее да ме остави без текст… често!“, порача воодушевената Ана Николиќ.

Пејачката Ана Николиќ беше шокирана кога виде што Раста и подарил, и веднаш на Инстаграм се пофали со фотката од моќниот „Мерцедес“, кој во зависност од опремата чини од 35.000 до 70.000 евра.

„Мојот сопруг е единствен на светот! Умее да ме остави без текст… често! Фала на љубовта на мојот живот. Иако, најубав и највреден подарок веќе ми го пдоари“, напиша Ана Николиќ со фотографијата од својот нов црн миленик.

 

Ќе ви се допадне