Прасе, бакнежи, цвеќиња, крава – Весна Ривас стигна кај Змај

Змај ја дочека Весна Ривас како кралица, а на неа и проработеа емоциите.„Прво се сакаа, па се мразеа, па се смируваат, и пак се карааа… дури и се венчаа, за воља на вистината лажно, а сега изгледа ја обновија старата „љубов“.

Весна отиде во Шипово и Змај ја дочека во свој стил…

Kod Zmaja u Sipovu…

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

… Прасе, букети, цвеќиња се подразбираа…

Zmajce je bacio gudu na razanj… Skoro sladje prase nisam jela🐱

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

… Се разбира, без крава тоа не е тоа…

Kod Zmaja

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

И на крајот, кој би одолеал, паданаа страсни бакнежи.

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

Scroll to Top