Пред 8 години ја замени Анабела во групата “Funky G” – Беше бомба и сон на секој маж

By
Кога Анабела во 2009 година, ја напушти групата, на нејзино место дојде атрактивната црнка, која публиката многу брзо ја прифати.

Прочуениот двоец кој ја составуваше една од најпопуларните денс групи во деведесетите години, беше Анабела и Гаги Џогани, но, по нивниот развод, на местото на Анабела во групата „Фанки Џ“, дојде нова пејачка.

Марина Узелац се појави во групата во 2009 година, и го завзема местото на Анабела, а публиката многу брзо ја прифати.

 

Беше со атрактивен изглед, па сите мажи брзо го преболеа заминувањето на Анабела, а најмногу остана запаметена по песната „Пали анџеле“, која преку ноќ стана голем хит.

По заминувањето од групата Марина продолжи со пеење, прво со Саша Ковачевиќ, а денеска воглавно настапува со Давор Јовановиќ.

Остварена е како мајка, бидејќи има тригодишен син.

Ќе ви се допадне

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

Attack on Titan Season 3 Part 2

watch animes Fairy Tail (Dub)

Mother of the Goddess’ Dormitory

anime stream Mother of the Goddess’ Dormitory