Претконцертно селфи на Жељко Јоксимовиќ со родителите

Познатиот српски пејач Жељко Јоксимовиќ вчера одржал концерт во Белград и го собрал целото свое семејство.

Во првите редови седеле неговите родители, кои јавноста нема можност често да ги гледаат во јавноста.

Жељко позирал со својата мајка Весна и таткото Бранислав, а ќерка му од првиот брак, Мина, ја објавила фотографијата на друштвените мрежи, со што ги израдувала и фановите.

Scroll to Top