Прво појавување на Јована Јоксимовиќ по породувањето

Познатиот пар Јелена и Жељко Јоксимовиќ пристигнал на отворањето на еден српски хотел, при што тие биле одлично расположени и не ја симнувале намсевката од лицето.

Сите очи биле вперени кон Јована, која се породи неодамна. Таа се појавила во розово кратко фустанче кое одлично ѝ прилага и воопшто не се познава дека таа е новопечена мајка.