Ружа оставена пред станот на Небојша Глоговац

By

Веста дека Небојша е тешко болен ги затекна многумина, а претажната вест за тоа дека не успеа да се избори за живот ги остави без текст многумина кои го познаваа, но и оние кои го гледаа на малите екрани и во одличните претстави во кои тој играше.

Пред семејниот дом во кој Небојша живееше со партнерката Милица Шчепановиќ и нивната ќеркичка Сунчица владееше мрак.

Неговите соседи едвај изговараа по некој збор, а еден господин пред влезот во зградата оставил и ружа.

 

Ќе ви се допадне