Саша Матиќ ги извади очилата

By

Во текот на гостување во емисијата „Ѕвезде Гранда“, Саша Матиќ е фотографиран без своите црни очила, по кои стана препознатлив.

Пејачот за момент ги извади своите очила, со цел да му ја поправат шминката, па имавме можност да го видиме како изгледа без нив.

Сигурно ќе се согласите дека изгледа многу помладо без црните наочари.

Ќе ви се допадне