Саша Поповиќ откри колку време Цеца е без дечко, пејачката му вовзрати: „Ти евиденција ли ми водиш?“

Саша Поповиќ редовно ја провоцира Светлана Цеца Ражнатовиќ, а поледно се истакна со изјава која ја изнервира пејачката но и нејзиниот пријател и колега Драган Стојковиќ Босанц.

При гласањето за кандидатите на Цеца и замрзна копчето, поради што гласот и стигна нешто подоцна, а потоа Сале реагираше:

„Цецо, стисни го, стискај го! Светлана, те молам, знам дека немаш момче година-две“, рече Поповиќ, а Цеца Ражнатовиќ одговори: А ти евиденција ли ми водиш? . Потоа Поповиќ објасни дека мора да се грижи за се кога се во прашање „Ѕвездите на Гранд“, пренесе „Пинк“.

Драган Стојковиќ Босанц ја спореди Цеца со пастрмка и рече дека пастрмката е единствената риба за која науката не утврдила како плива и со каква брзина. И тоа исклучиво во чиста вода. Цеца е исто така ендемичен вид, објасни Босанац.

Scroll to Top