СЕ ДОГОВОРИВМЕ ДА ОТИДЕМЕ ЗАЕДНО – Потресни зборови на сопругата на Љубиша Самарџиќ

By
„Знаете, како што велат, жолтите жолтеат, црвените патуваат. Јас постојано од нешто страдам, ми недостига ова, ми недостига тоа. Вкрстив сто болести, а тој отиде пред мене“, изјави Мира Самарџиќ за „Телеграф“. На Новите гробишта во Белград денеска беше одржано опелото на легендарниот Љубиша Самарџиќ, а Мира Самарџиќ, сопругата на прочуениот актер, за „Телеграф“ вели дека говорела: „Тешко на тој што ќе отиде прв“.На молба на новинарите да издвои анегдота за Љубиша што ќе им ја раскажува на внуците, Мирјана ги крена рамењата и изјави:
„Тој е жива анегдота, што да ви кажам. Во сите ситуации во кои и други луѓе би можеле сериозно да реагираат, тој од тоа виде некоја забава. И не си ги стави некои работи на срце, што е многу добро. И така можеше да трае 80 години… и не боледуваше. Знаете како велат, жолтите жолтеат, црвените страдаат. Јас постојано од нешто страдам, ми недостига ова, ми недостига она и ги вкрстив сите тие болести, а тој отиде пред мене. Инаку, се договоривме да одиме заедно… Но, за жал, јас му реков: Тешко на оној што ќе отиде прв и така беше“, раскажа Мира Самарџиќ.

Гледајте го комплетниот разговор со Мира Самарџиќ на следниот линк:

 

Ќе ви се допадне

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Josee, the Tiger and the Fish Episode Full

Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! Episode 1

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 5

AniWatch DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 15

Komi Can’t Communicate