Се огласи Тања Савиќ за фотографиите на кои пее качена на камион

Домашната јавност се шокираше од фотографиите од концертот на фолк пејачката Тања Савиќ, на кој запеала, ни помалку ни повеќе туку качена на камион. Многумина сметале дека Тања ќе поцрвене од срам, меѓутоа таа нема проблем со тоа.

dobivaj vesti na viber

-„ не сум воопшто изненадена, знаев дека тоа ќе излезе во јавноста. Немам проблем со тоа. Јас се пофалив на своите пријатели каде работев и ним им беше чудно. Сите се прашуваа: „Тања, од каде ти тоа да го правиш?“ Што има врска?!“ – искрено објасни пејачката.

Scroll to Top