Се продава „Јадранка“, јахтата на Тито

By

Министерството за одбрана на Црна Гора објави повик за продажба на непотребни пловни објекти опрема и резервни делови во вкупна вредност од 596.210 евра.

На продажба се десантен брод во вредност од 140 илјади евра, помошен нафтоносач од 133 илјади евра, помошен водоносач од 110 илјади евра како и јахтата „Јадранка“ некогашен брод на Тито кој е проценет на 80 илјади евра.

 

 

Ќе ви се допадне