Се разведе ѕвездата на „Гранд“ Бане Мојиќевиќ

By

Првиот победник на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, Бане Мојиќевиќ, се разведе по седум години брак. Тој и сопругата Милица се разделиле пред шест месеци, а официјално се развеле пред две недели, потврди пејачот „Блиц“.

Тие и пред неколку години имаа криза во бракот, но тогаш успеаја да ги надминат несогласувањата.

„Вистина е дека се разведовме, но сега Милица и јас сме во подобри односи отколку претходно. Очугледно требаше да се разделиме за нашиот однос да се поправи. Не жалам за ништо, немаше тука навреди, драма, тешки зборови, скандали ни афери. Веќе не се сакавме и секој тргна по свој пат“, рекол тој.

Од бракот со Милица Бане има две деца, синот Рашо и ќерката Маша.

Ќе ви се допадне