СЕКОЈА ЧЕСТ – По реакцијата на новинарите, исчистено ѓубрето кое беше оставено по снимањето на спотот на Емина

Емина Јаховиќ престојуваше во Белград, каде го сними својот нов спот. По завршената работа, на насипот на Сава, каде беше екранизирана нејзината нова песна, остана голема количина на ѓубре.

Револтирани беа и сопсвениците на сплавовите и тамошните мештани, кои собрани во здружението „Зелен рај“, со заедничко соопштение ги повикаа сите да не го загадуваат Белград и крајбрежјето на Сава.

Scroll to Top