Северина се заблагодари на пожарникарите: „Моето место е со нив, храбри луѓе“

Северина на Инстаграм им се заблагодари на пожарникарите кои храбро се бореле против пожарите кои од понеделникот беснеат низ Далмација.

-„Ќе дојде дон ден, се повторува сѐ, тие рушат шатори, одат понатаму, не ни можат ништо ни законите ни медиумите. Ако другите не сфаќаат, нека ми судат, не сакам мирен живот, моето место е со нив, храбри луѓе.“ – ја цитирала песната „Храбри луѓе“ од Габи Новак.

Scroll to Top