Северина заработува и на Инстаграм

By

Една од познатите хрватски ѕвезди, Северина, се вбројува во групата на најплатени ѕвезди на социјалната мрежа Инстаграм. Поради тоа, познати брендови често и нудат пари во замена за рекламирање на нивните производи.

Нејзината популарност и овозможува на Северина да има добра цена за реклама на Инстаграм.

На почетокот таа заработуваше до 1000 евра, но, сега за една објава заработува до 5000 евра.

Ќе ви се допадне