Синовите на Брена работеле како келнери

By

Во едно скорешно интервју фолк-ѕвездата Лепа Брена откри дека нејзиниот син Стефан и посинокот Филип додека студирале во Америка работеле во ресторани како келнери.

„Сакаа сами да заработуваат. Многу нивни пријатели немаа доволно средства за удобен живот во Америка, а Стефан и Филип им помагаа и работеа како келнери“, рекла Брена во интервјуто за „Глоси“ и додала дека ѝ се допаднала нивната одлука.

„Донесоа исправна одлука, така сфатија дека животот не е бајка. Мора да се работи. Сеедно дали се најбогати или најсиромашни. Богатите гледаат како да го задржат богатството и во што да го вложат капиталот, додека оние што не работат мислат дека сè ќе им падне од небо“, рекла таа.

Ќе ви се допадне

4Anime watch anime online: My Hero Academia 2 (https://4anime.biz/m/dkR5) Episode 25

ANIMEFLIX animeflix howls moving castle: The Daily Life of the Immortal King Episode 15