17 песни на Беовизија, само една ќе ја претстави Србија на Евросонг

By

Србија на 20 февруари ќе го избере својот претставник на Евросонг, и тоа преку Беовизија. На ова национално натпреварување ќе чуеме 17 композиции, а само една, победничката, ќе ја претставува Србија на Евросонг, кој ќе се одржи во Португалија.

На Беовизија ќе се натпреваруваат групата „Севдах бејби“, Бети Ѓорѓевиќ и Рамбо Амадеус (кој ќе настапи во дует), Маја Николиќ, Срѓан Маријановиќ, Иван Куртиќ, Сања Илиќ и „Балканика“, „Коктел Балкан“, Борис Режак, Лана и Алдо, Душан Свилар, Игор Лазаревиќ, Сашка Јанковиќ, Лорд, Даниел Павловиќ, BASS, „Осми воздух и другари“ и Бибер и диџеј Нико Браво.

Слушнете ги сите композиции што ќе ги изведат натпреварувачите на Беовизија на ова натпреварување.

„Севедах бејби“, „Ајде да играме сега“:

Рамбо Амадеус и Бети Ѓорѓевиќ: „Те нема“:

Маја Николиќ; „Земја на чудата“: 

Срѓан Маријановиќ и Емил: „Барем да знам“ 

Иван Куртиќ: „Ни сонце ни месечина“

Сања Илиќ и „Балканика“: „Новите деца“

„Коктел Балкан“: „Затоа“ 

Борис Режак: „Вила“ 

Лана и Алдо: „Посилни од сите“ 

Душан Свилар: „Под крошен багрем“ 

Игор Лазаревиќ: „Бегај од мене“ 

Сашка Јанковиќ: „Песна за тебе“ 

Лорд: „Само нека се сврти“ 

Даниел Павловиќ „Ружа судбина“: 

Рејбас: „Уморен“ 

„Осми воздух и другари“, „Разбуди се“ 

Бибер и диџеј Нико Браво „Утро (Сватови)“ 

Ќе ви се допадне

Website https://animepahe.cc: Watch New Initial D Movie: Legend 3 - Mugen (Dub) animepahe Episode Full anime

Hoop Days Episode 26

Website https://animeflix.nl: Watch Scramble Wars: Tsuppashire! Genom Trophy Rally animeflix Episode Full animeflix hello world

Watch Anime on Ads-free Website Animekisa

Shaboxes: http://shaboxes.com/author/animefreakws/

Bonanza: https://www.bonanza.com/users/49502049/profile