Следбениците на Јосипа Лисац воодушевени од сличноста со помладата сестра: „Како близначки“

Мирјана Лисац  е помладата сестра на пејачката дива Јосипа Лисац.

Ретко излегува во јавноста, но одвреме-навреме се појавува на некој социјален настан за да ја поддржи својата постара сестра.

Јосипа еднаш објави фотографија со Мирјана на Инстаграм, а следбениците на легендарната пејачка беа воодушевени од нивната сличност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

„Колку сте слични“, „Неверојатно колку сте слични“, „Јосипа на квадрат“, „Како близнаци“, беа дел од тогашните коментари.

Scroll to Top