Слушателите на радио ја слушнаа новата песна на Оливер Драгојевиќ: „Како уште да живее со нас“

Слушателите на радио ја слушнаа новата песна на Оливер Драгојевиќ „Не можам да ти кажам“, која ја сними пред својата смрт, а наскоро ќе бидат објавени уште 12 негови необјавени песни. Имено, новиот албум на Оливер од петок ќе биде достапен на сите стриминг платформи.

„Среќни сме што овој петок во 9 часот на YouTube каналот на Aquarius records ќе го споделиме со вас спотот за новата песна на Оливер Драгојевиќ. Песната можете да ја слушате ексклузивно од четврток во 11 часот на програмите Браво и Радио Далмација. 1 март 2024 година на сите сервиси и радио станици“, најавен е новиот албум на официјалниот Инстаграм профил на починатиот музичар.

На слушателите им се допадна новата песна на Оливер. „Одлично е да се слушне новата песна на Оливер, како да се уште живее со нас“, изјави еден фан кој се јави во етерот. Текстот на песната го напиша Матко Шимац, додека за аранжманот беше задолжен Едуард Ботриќ, а во петок премиерно ќе биде прикажан спотот кој го креираше Матко Петриќ.

„Многу сме среќни што имаме можност уште еднаш да го слушнеме неговиот глас и да го споделиме сето тоа со вас“, велат од тимот што раководи со профилот на Оливер на социјалните мрежи.

Scroll to Top