Снимка од пред 22 години – Аркан со хит на Елвис Присли ја освои Цеца во емисијата

Аркан и Цеца гостуваа заедно во една емисија во 1995 година, а овој момент беше особено впечатлив. Жељко Ражнатовиќ Аркан гостуваше далечната 1995 година во една емисија, кога на својата сопруга Цеца Ражнатовиќ, која беше исто така покрај него, и отпеа љубовна песна на англиски јазик.„It was always you, from the start…“ беше само дел од песната со емотивен текст, која Аркан ја избра за своја поубава половина, а се работи за хитот на ненадминатиот крал на рокот Еливс Присли „Wooden Heart“.

Заљубените погледи на сопружниците говореа повеќе и од зборови.

Погледнете:

“It was always you,from the start”Ž.R.A❤🌍❤🌍 #ljubavzivi #cecaizeljko

A post shared by @z_v_c_07.01.1995 on

Еве ја и оригиналната верзија на славниот Присли:

 

Scroll to Top