Со солзи во очите Гоца Тржан ја отворила душата

Поп пејачката Гоца Тржан која има 43 години и својот роденден неодамна го прослави, а родендените се весели моменти, тоа за неа не било случај кога била тинејџерка.

Бидејќи е родена во јули, месец на летни одмори, кога била дете сите нејзини пријатели биле на летување и ретко кој ѝ доаѓал на роденден.

Таа секогаш истакнува дека пријателствата кои се стекнуваат во детство се за цел живот. Најмногу ја радува кога ќе види дека се родиле пријателства токму на шоуто „Пинкови ѕвездички“.

Scroll to Top