Сопругот на Гоца Тржан, го покажа своето совршено тело

Младиот музичар се повеќе потенцира на промоцијата на своето тело, особено на интимните делови.

Слободниот дух на Гоца Тржан сигурно влијаеше и на неговиот маж Раша Новаковиќ, кој се почесто и почесто, се соблекува – јавно!

Младиот Раша овој пат позираше во купатилото, во црвени гаќички, кои толку беа тесни, па совршено отсликуваа се, со кое Раша располага „таму доле“.

Погледнете и самите:

Инаку, мажот на Гоца неодамна, во желбата да биде што пооргинален, на жената и го честиташе роденденот – без долен веш: