Српската пејачка на која и умре мажот и повторно се омажи, сама ужива на плажа

Српската фолк пејачка Гога Секулиќ очигледно нема среќа во љубовта, откако пред неколку години трагично го загуби својот маж овој пат повторно отиде сама на летниот одмор.

Имено неколку години по загубата на својот сопруг се забавуваше сама на плажа, а овој пат иако пред неколку месеци повторно се омажи таа замина сама на плажа.

Поради спортските ангажмани на сопругот, Гога и овој пат мораше да замине сама на плажа, а пејачката за медиумите изјави и дека не му е лута на Урош бидејќи тој не бил виновен за настанатата ситуација.

Сепак едно е сигурно, момците едвај чекаа таа повторно да отиде сама на плажа, еве и зошто.

☀️🌴😍

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

21. 07. “EX” | Velika Kladusa 22. 07. “Horty” | Sveta Nedelja 🙋🥂☺️

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Scroll to Top