Стјепан Хусар за разделбата со Розга: Не сакам семејство

By

„Јас сум човек кој не се гледа  улога на татко или сејмеен човек во следните 20 години. Животот треба да се живее максимално и од него да се искористи се. Од друга страна, ние мажите имаме среќа, па деца можеме да имаме и подоцна. Биолошкиот часовник не ни создава притисок. Можеби затоа веќе не сме со Јелена , вели Стјепан Хаусер или едната половина од „2 Челос“. Тој вели дека Сега кога е сам повторно се забавувал како и порано. „ Уживам во самотијата, ја сакам таа слобода. Со мене не е едноставно и полесно ми е кога сум сам со себе отколку кога некој ме трпи“, додава Стјепан .

За неговиот колега Лука, пак открива: „Едноставно тој сака да биде со семејството, а јас луд, откачен и хиперактивен каков што сум нема да мирувам дома. Додека Лука одмора со семејството, јас ќе продолжам да создавам”, додал Стјепан.

Ќе ви се допадне