ТАА ГИ ПРЕКРШИ ПРАВИЛАТА – Нема да ви се верува што успеа да внесе Анѓела во шоуто

By
Анѓела Митковски ни се пофали дека пронашла начин да во „Задругата“ внесе две работи – и двете строго забранети.

Ријалити шоуто „Задруга“, конечно почна, а хаосот меѓу натпреварувачите почна уште синоќа, по самото влегување во луксузниот град во кој ќе се живее.

И додека Сашка Каран физички се нафрли на Маца Дискреција, веднаш откако влегоа во куќата, една од учесниците успеа да ги изненади сите додека била во бекстејџот.

Имено Анџела Митковски, позната како Анџела Вештица, се пофали со шише алкохол кое го стави меѓу градите, како и книжна пара од 200 динари кои исто така успеа да ја внесе.

 

И додека од шишето морала да се ослободи, а алкохолот да го испие, парите сепак успеа да ги внесе – во градите.

 

Како што е познато, тоа е строго забрането, поради тоа што сите учесници мораат да ги заработат парите во шоуто.

Конечниот список на сите учесници можете да го погледнете на следниот линк:

 

Ќе ви се допадне